@fazior, post #607
@Voyox, post #609
@Voyox, post #609
SoftFPU jest ciągle w wersji rozwojowej . Nie ukończone. Poprawia się tam błędy i optymalizuje.
A gawiedzi nie podoba się to i owo. Ze wolne jest . Ze beeee itd.
Chyba trzeba poczekać na finalny produkt.
@mschulz, post #611
@kiero, post #612
@Voyox, post #609
Chyba trzeba poczekać na finalny produkt.
@fazior, post #610
@Voyox, post #616
Człowieku zajrzyj sobie do encyklopedii i zobacz co oznaczają określenia alfa, beta, albo skojarz wersje programu np. 0.1 i wtedy pomysl jakim jesteś dziwakiem.
W świecie PC nikt się nie gorączkuje programem w wersji 0.9 tylko się czeka na finalny produkt.
Jeśli kupie Vampire to z świadomością że jest to produkt rozwojowy.
@Voyox, post #616
Wiem od dawna dlaczego nie lubią polaczków za granicą ...
Czytając twoje brednie i wypociny tylko się utwierdzam w przekonaniu że mają rację.
Co by się nie działo polaczki zawsze mają rację i kłócą się nawet wtedy gdy racja jest oczywista.
albo skojarz wersje programu np. 0.1
W świecie PC nikt się nie gorączkuje programem w wersji 0.9 tylko się czeka na finalny produkt.
Jeśli kupie Vampire to z świadomością że jest to produkt rozwojowy.
Poza tym jak macie testować to do porównania użyjcie 68060 w wersji EC . Jakiegoś kastrata i porównaj cie bez FPU.
Żenada po prostu.
@fazior, post #597
No i zbaraniałem. Render wcisnąłem w poniedziałek ok 19.25, chwilę po tym napisałem posta. Scenka liczyła się na oko do 17.30 dzisiaj, czyli jakby nie patrzeć ok 46 godzin. Natomiast amiga podaje rendering time: 21h 56m 2 s (78962) seconds, czyli tak jakby znikneły dokładnie 24 godziny.
@sigma2pi, post #604
Masakra!. Miał być lepszy od 68060 100Mhz.
@skipp, post #625
@skipp, post #625
Bo jak widzę w tej tabeli żaden wynik 060 nie był zmierzony na 060 bez FPU.
@jubi, post #627