@Hexmage960, post #390
Jeśli chodzi o Amigę CDTV to widzę, że często pojawia się hasło, że to Amiga 500 i nic więcej. Nic bardziej mylnego. To właśnie dzięki tej Amidze, zafascynowałem się systemem operacyjnym Amigi, bo używałem 1.3 a później 3.0.
@MDW, post #391
Ale przecież jedno nie wyklucza drugiego. Nawet gdyby CDTV to była tylko A500 z CD to niczego jej to nie ujmuje. Na A500 też dało się zainteresować systemem operacyjnym.
Powiedziałbym, że nawet była do tego lepsza niż CDTV, bo była bardzie komputerem niż dziwacznym urządzeniem multimedialnym.
@Hexmage960, post #392
@MUFA-amigaone-pl, post #393
@MUFA-amigaone-pl, post #393
@MUFA-amigaone-pl, post #396
@MUFA-amigaone-pl, post #397
@MUFA-amigaone-pl, post #397
@MDW, post #398
Uffff... myślałem, że większych głupot nagadałem. A z tej zarejestorwanej wypowiedzi wyszedł po prostu taki mój typowy nieogarnięty słowotok przekazujący ok. 25% myśli jakie mi się kłębią w głowe.
@Djk83, post #400
Zabawa była doskonała! Ponad wszelką wątpliwość, warto było ruszyć swoje cztery litery ze swojej nory i zrobić te parę kilometrów, żeby wziąć udział w tej fantastycznej imprezie i móc się z Wami spotkać Do tej pory nie rozumiem tylko, jakim cudem trafiłem do takiego zacnego grona rozmówców Cytuj zaznaczony tekst
Temat:
@MDW, post #398
Dorzucę małe info. Sponsorem mojej pomarańczowej koszulki jest Rafael/ARMO, twórca GitDesktop. Jest to narzędzie, które bardzo uprzyjemnia używanie Gita pod MorphOS. Zarówno GitDesktop jak i koszulka bardzo mi przypasowały i obu używam często. Z tym, że GitDesktop częściej, bo w przeciwieństwie do koszulki - prać go nie trzeba.
@Rafael/ARMO, post #404
@MUFA-amigaone-pl, post #405
@MUFA-amigaone-pl, post #406
@MUFA-amigaone-pl, post #406
@MDW, post #409
@Djk83, post #413
@MDW, post #414
@_DiskDoctor_, post #416
@MDW, post #414
Na moją opinię trzeba trochę brać poprawkę, bo ja to mocno fanbojsko traktuję. Od kilku lat niezbyt często widuję ludzi i gdy w końcu zobaczę kogoś kto w dodatku posługuje się podobnym językiem, używa tych samych pojęć, to czasem zbyt entuzjastycznie to odbieram
Ale faktycznie szkoda, że nie mogłeś wpaść. Pogadalibyśmy o głupotach.
(...)obie prelekcje będą na YouTubie(...)