kategorie: A4000, Sprzęt
[#391] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@Mirq, post #390

Widzę, że pojawiły się pliki sterujące command procesorem. To co, za kolejne 48 godzin timedemo Quake1? :)
1
[#392] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@bfgmatik, post #391

Poprawiłem tego rectFilla(), same poprawki optymalizacjne, około 90% wydajności devil's cuta, co mnie zadowala na chwile obecną. Chociaż AI mówi, że poprawne użycie CP moze go przegonić, ale już raz próbował z CP i wywalił się na ryj :D

Jeszcze sama funkcja Draw słabo śmiga, wiec driver jest ślamazarny, ale z poprawionym draw powinno być nienajgorzej.
https://github.com/mirq/r200-p96-driver/releases

Do quake potrzebny bedzie wsad od ekipy pistormowej, nie chce robić trzeciego standardu 3D :D

Zaraz mi się skończą tokeny, wiec będzie to koniec rumakowania w tym tygodniu:
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem