kategorie: A4000, Sprzęt
[#421] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@alt_, post #420

Ja mam na Xilinxach. Teraz już nie pamiętam na 100% ale z tego co szybko kiedyś sprawdzałem omomierzem, to do Xilinxów nawet nie dochodzi 5V bo i rdzeń i IO jest na 3.3V. Sprawdzałem to żeby się upewnić, że nie upali mi radeona 3.3V na AGP.
[#422] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@bfgmatik, post #421

No to tak, w tej sytuacji tak może być. W pierwszej kolejności pomyślałem o starych (nie)dobrych Alterach...
[#423] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@Rafał A-3000, post #415

Wogule
[#424] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@Mirq, post #416

Tylko kartę graficzną ewentualnie usb , wifi
[#425] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@alt_, post #422

Ja mam Mediatora chyba na alterach i każdą kartę PCI mi widział. Na Firebirdzie już tego tak nie analizowałem.
[#426] Re: Uruchomienie Firebird PCI w Amidze 4000

@Rafał A-3000, post #425

Mediator to kompletnie inna konstrukcja, oparta na układach MACH, ich podobizny w jaskiniach malowali już starożytni Czesi...

Ostatnia aktualizacja: 18.08.2026 17:02:02 przez alt_
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem