[#271] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@JacK_Swidnik, post #270

Twoje środki zostały zainwestowane w produkcje Unithora, zakup podzespołów etc.
1
[#272] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@JacK_Swidnik, post #270

Będzie jak z książkami od Zalepy. Ja dostałem pdf zamiast wydanej książki, ci, którzy nie kupili też. Idąc tym tropem, to czekaj na plakat z Unithorem lub brelok do kluczy w kształcie rzeczonego sprzętu. Wybacz, nie wierzę w odzyskanie.
2
[#273] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@JacK_Swidnik, post #270

Co jakiś czas przychodzi pier do lolo na maila, ostatnio nawet było zbieranie adresów do wysyłki, więc można się zakładać co będzie wcześniej - możliwość zagrania Unithorem w Superfroga OK OK OK czy przejechania tunelem pod Odrą w w ramach Zachodniej Obwodnicy Szczecina pomysł pomysł pomysł

Ostatnia aktualizacja: 28.07.2026 21:14:24 przez mccnex
1
[#274] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@mccnex, post #273

Albo co będzie pierwsze:

Pierwsza Polska Elektrownia Atomowa, czy Unijoy.

Ktoś słusznie kiedyś podsumował: za takie projekty powinno się wziąć zanim ktoś wynalazł komputer.
4
[#275] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #274

czekam tak długo, że w międzyczasie najpierw kupiłem 2 joycarty (świetny sprzęt - polecam) a potem na długo odechciało mi się bawić w amigowe gierki, zobaczymy, może unithor zasilany energią z polskiego atomu zainspiruje do odpalenia desert strike raz jeszcze
1
[#276] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@mccnex, post #275

Ale jak się na automatach grało od dzwona, to chyba ciężko się przestawić na gałę na lewej ręce?
[#277] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Jacques, post #276

ja mam obie wersje, jedną dla syna leworękiego i drugą dla siebie, więc no problem OK a joy jest pancerny żaden pyton mu nie dorówna
[#278] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Jacques, post #276

Przecież na automatach gałka jest po lewej stronie.
3
[#279] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Solo Kazuki, post #278

Co było niejasne w mojej wypowiedzi?
[#280] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@KM_Ender, post #272

akurat z ksiazkami zalepy ja odzyskalem swoje tyle ze to bylo ze 150zl a tu wplacilem z 1200 to piechota nie chodzi
[#281] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Solo Kazuki, post #278

Otrzymałeś może Unithora o którym pisałeś w I wątku w styczniu, że lada chwila będzie wysyłany?
2
[#282] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #281

Słuchajcie... Szacowana wysyłka była na grudzień, ale 2022... Może po prostu ją przegapiliśmy Teraz po prawie 4 latach się nagle wszyscy obudziliśmy i chcemy produktu od bogu ducha winnych twórców... Wstyd OK Mogliśmy się też domyślić, że za 82717,00 € nie da się zrobić joysticka... Cóż...

Ostatnia aktualizacja: 07.08.2026 12:08:51 przez miki1406
4
[#283] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@miki1406, post #282

Zostały jescze dwa tygodnie i chłopaki mogą przestać denerwować się że kurier nikogo nie zastanie ufff
1
[#284] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@miki1406, post #282

Ale jesteście niecierpliwi. A wyjdźcie trochę do lasu połazić, na maliny, na grzyby.
1
[#285] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Solo Kazuki, post #1

Jakieś nowe info o Joysticku? Ktoś dostał Joya w ostatnim czasie?
[#286] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #285

Dobry żart tynfa wart...
[#287] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #285

500 sztuk jechało do kuriera ale kierowca wyszedł na chwilę do toalety a kiedy wrócił samochodu wraz z joystickami już nie było. Obecnie sprawą zajmuje się Policja i CBŚ.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem