[#91] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@druzil28, post #90

Jejciu, wreszcie! Nie mogę się doczekać Ależ będzie zabawa!
3
[#92] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@druzil28, post #90

Nie do końca.

Info sprzed kilku dni:

Zacinają się przyciski póki co. Jest też problem z produkcją PCB.

Ostatnia aktualizacja: 21.05.2026 13:04:41 przez Hubez
[#93] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #92

Ja tam nie wiem. Wozik nie ma problemu z:
- krzywymi wkrętami,
- kablowymi torami,
- drukowanymi płytkami,
- zacinającymi się klawiszami,
- komunikacjami i innego typu ujami-mujami.
W sumie dla zwiększenia produkcji mógłby w końcu ogarnąć temat z Urzędem Skarbowym ale wtedy cena w górę, bo to legitny towar.
5
[#94] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #92

Kurde, to co, znowu się opóźni? A już chciałem pograć w DECATHLONA i SWOSA i w TURRICANA na nim. Kurde bele. Szkoda. Mam jednak nadzieję, ze po wakacjach już będzie!
[#95] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #92

To jakaś oficjalna wiadomość? Dawno nie było oficjalnego maila, no chyba że coś przegapiłem?
[#96] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@jarzbi, post #95

Oficjalne info dla ludzi którzy wsparli ten zacny i ciągle dopracowywany projekt.
1
[#97] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #92

Czyli po raz dziesiąty z rzędu wypada coś na ostatniej prostej. Normalka. Na prawdę podziwiam ludzi wierzących jeszcze w ten projekt.
[#98] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #96

Ok. Też dostałem maila ale zaginął w jakimś dziwnym folderze. W mailu są zdjęcia obudów i innych części, więc myślę, że nadejdzie szczęśliwy finał. Ja tam sobie czekam w spokoju.
1
[#99] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@jarzbi, post #98

Są też prawdopodobne ceny. Joye mają być gotowe w I półroczu 2026.

2
[#100] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #99

Bezprzewodowy Atari CX40+ to połowa z tego.

Chociaż tutaj technologia słabsza. Ale cena niższa.
[#101] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@kubaslonka, post #93

Dobra, bo może napisałem niezbyt klarownie:
gdyby Wozik założył JDG opartą o pełny ZUS i PD to mógłby podnieść produkcję do maksymalizacji obsadzenia mocy przerobowych jednakże wiązałoby się to z podniesieniem ceny finalnego produktu.
Obecnie produkcja jest całkowicie legalna i opodatkowana jednakże ograniczona do pewnej kwoty przychodu.

Sorry za zamieszanie ale tylko czekać na śmieszka, który przez nadmiar humoru zrozumiałby moja wypowiedź opatrznie jako produkcje w szarej lub czarnej strefie.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem