[#121] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@marggines, post #120

Czyli przyczyną w tak długiej produkcji jest:

1. Brak doświadczenia
2. Brak środków
3. Brak czasu, wykonywanie pracy po godzinach.

Można zaproponować zbiórkę środków na kontynuację projektu OK

Można też popatrzeć na to inaczej - podziwiać projekt, że mimo takich problemów udało się aż tyle osiągnąć
[#122] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Hubez, post #121

No jak dla mnie tak. Brakuje doświadczenia kasy i czasu. I to jest przestroga dla każdego kto myśli ze to takie łatwe i proste doprowadzenie projektu od poczatku do konca. Liczę na to ze projekt uda sie dokończyć bo gralem na tym joyu i wydaje sie ze naprawdę jest świetny. Tylko ja jestem w tej dobrej sytuacji ze nic nie zapłaciłem ale rozumiem ze jak ktos wpłacił to moze czuć sie oszukany i zdenerwowany. Ja sie po prostu przyglądam i trzymam kciuki bo to naprawdę duzy projekt
1
[#123] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@Jacques, post #118

Formy nie były gotowe, bo o to w szczególności pytałem. Te prezentacyjne egzemplarze były prototypami wydrukowanymi na drukarce 3D. Dlatego nie zdecydowałem się na preorder. Po przygodzie z klawiszami do Amigi już nie wpłacam na żadne zbiórki i inne projekty. Później i tak się okazuje, że od ręki można kupić taniej, lub w bardzo podobnej cenie. Szkoda ryzyka i zawrotu głowy.
1
[#124] Re: UniTHOR i trzy przyciski

@snifferman, post #123

I nerwów.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem