@Walti, post #120
@Dopuser, post #121
@dragon_x, post #122
Jesteś ofiarą stereotypów i nagonki jaka obecnie ma miejsce w stosunku do KK
@Walti, post #123
@Walti, post #93
@Daclaw, post #125
jeden ksiądz zastępuje też 10 psychologów czy innych psychoanalityków.
zaryzykuję stwierdzenie, że większość księży jest lepiej przygotowana do swojej pracy.
@Walti, post #109
człowiek już od urodzenia jest wrzucany w obrządki [...] wiary, wbrew swojej woli jest dopisywany do [...] KK
@dragon_x, post #124
Po raz kolejny udowadniasz, ze nie czytasz ze zrozumieniem....
Nie przyczepiam Ci łatki, bazuję na Twoich wypowiedziach
@Dopuser, post #127
Zrzucasz mi, że nie znając Cie oceniam, Ty robisz to samo w stosunku do mnie, lekka hipokryzja nie sądzisz?
@Walti, post #129
naziemni przedstawiciele osoby którą dumnie wymieniasz w swojej sygnaturze robią z gęby cholewę, okazują się zakłamanymi hipokrytami i pasożytami żyjącymi kosztem państwa
@recedent, post #130
Taak... A konkrety? Bo wiesz, ja mogę powiedzieć, że Walti robi z gęby cholewe, jest zakłamanym hipokrytą i darmozjadem żyjącym na moim garnuszku i będzie to miało taką samą wartość dowodową jak piszesz.
@Walti, post #131
@Walti, post #131
@Walti, post #131
@Walti, post #131
@recedent, post #133
Odpowiedź na:
Tak na marginesie, rozumiem że wiesz na czym polega działalność społeczna i charytatywna KK i jaki jest jej zasięg w Polsce, tj. ile osób z tej pomocy korzysta. Nie podejmowałbyś tematu chyba bez znajomości całości zagadnienia, bo zostaniesz wtedy rozniesiony na strzępy... Jedna minuta z Googlem.
Ot tak, żeby była jakaś skala porównawcza na czym jest skupiona dyskusja i jak to się ma do całej działalności KK w Polsce...
@Walti, post #136
I co - dobry uczynek wymazuje 10 pozostałych, tych niecnych?
@Walti, post #131
@Walti, post #137
@recedent, post #135
Trochę to inaczej brzmi niż "biskupi nie muszą informować o pedofilii", prawda?
@uroboric_tom, post #142
@Dopuser, post #143
@Walti, post #144
@Walti, post #144
@dragon_x, post #147
@dragon_x, post #147
Walti, co Ty sobie wyobrażasz? To, że jesteś niewierzący, wiara to dla Ciebie jakaś komedia, każdy Kapłan to przebrany w kiecę podstarzały pedofil, a dekalog to bzdura nie upoważnia Cie w żaden sposób do obrażania, szkalowania czy wyśmiewania przekonań i poglądów innych ludzi.