[#325]
Re: Pytania do dinozaurów!!!
@kaka11,
post #324
Witajcie.
Chciałem napisać trochę na temat imprezowych atrakcji.
Organizujemy oczywiście turniej dwóch amigowych gier, tym razem: Mortal Kombat II i Project X.
Jeśli chodzi o MKII to zasady tak jak ostatnio. Każdy bierze jednego wojownika i gra nim do samego końca (bez zmieniania). Pół finały i finały będą rozgrywane po trzy walki (czyli do 9 rund).
Jeśli chodzi o Project X to jest to absolutna nowość i już spieszę z wyjaśnieniami. W tej grze będzie dwóch zwycięzców. Pierwszy - z największą ilościa punktów, drugi - który "zaszedł" nakdalej. Aby nie było łatwo, do gry obowiązuje pierwsza wersja Project X (czyli ta trudniejsza - nie Special Edition).
Dla zwycięzców w obu grach (w Project X dwóch) będą czekać atrakcyjne nagrody!
Planujemy jeszcze dwie atrakcje, ale o tym napiszemy wkrótce...
Dla przypomnienia parę słów organizacyjnych.
Na miejscu imprezy będzie darmowa kawa rozpuszczalna i herbata, oraz woda mineralna (ale nie oczekujcie rarytasów :) ). Do dyspozycji będzie także czajnik elektryczny i kubki/szklanki. Toaleta i papier toaletowy na miejscu więc odmrożenia pupki na mrozie nie grożą.
Jedzonko każdy we własnym zakresie, w okolicy do wyboru i koloru. Dla przybyłych gości czekają identyfikatory. Ponieważ logistyka ma duże znaczenie na wolne miejsce i gniazdko z prądem (na sprzęt) mogą liczyć Ci z was, którzy wpłacą te 15 zł najpóźniej do 16 stycznia (data zaksięgowania na koncie). Ci którzy sie spóźnią z wpłatą nia mają takiej gwarancji. Osoby bez sprzętu czyli zwiedzający nie mają tego problemu (dla nich wstęp wolny).
Internet ma być na miejscu, ale tę informację potwierdzimy ostatecznie tydzień przed imprezą.
Pozdrawiam wszystkich i serdecznie zapraszam na przyjazd, bo naprawdę warto!
Azzorek
P.S.
Mam nadzieję, że wygląda dobrze bo pisałem go z G1 Ery... . Za wszelkie krzaki przepraszam.