[#339]
Re: Pytania do dinozaurów!!!
@Grzegorz Kraszewski,
post #336
Witam!!!
Dziś dzwoniłem i mam wiadomość, że nasza impreza NIE wypadła z kalendarza MDK Jordan, co mnie niezmiernie cieszy

. W czwartek dostaniecie zdjęcia "party place" oraz okolicy! Dla zmotoryzowanych "inaczej" informacja. Pod sam teren imprezy można podjechać dwoma autobusami. Jednym "662" z dworca PKP Katowice i drugim "0" z ulicy Mickiewicza również w Katowicach. Rozkład jazdy tu:
http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady. Przystanek wyjściowy to "Pszczelnik Szkoła". Choć nie jest to przystanek na żądanie radzę wcześniej przycisnąć guzik, bo panom kierowcom często się śpieszy!
Żeby trafić na te pojazdy należy wyjść z dworca PKP od strony estakady!!! Jeśli ktoś lubi eksperymenty i nie boi się przygód, może podjechać dowolnym autobusem jadącym na przystanek "Siemianowice Plac Wolności" i po przybyciu na miejsce zadzwonić na numer
609-618-001 w celu odebrania dalszych instrukcji

W związku z tym, że impreza kończy się tego samego dnia polecam zakup biletu jednodniowego NORMALNEGO za 12PLN lub POŁÓWKI za 6PLN, ważnego przez 24h od skasowania! Jeśli ktoś chce coś "urwać" z tej kwoty można zaopatrzyć się w bilet jednorazowy na dwa miasta za 3PLN. Proszę zauważyć, że nie jest to bilet "czasowy", a raczej "odległościowy" i bez prawa przesiadki! Bilet NORMALNY kupowany u kierowcy to ZAWSZE koszt 4PLN!!! Upoważnia do jazdy przez godzinę z przesiadkami! Taki bilet można kupić też w dowolnym kiosku. Każdy bilet ULGOWY to połowa ceny NORMALNEGO.
Ostatnia modyfikacja: 18.01.2010 21:17:25