@luk, post #90
Tak przy okazji, to zastanawiam się, czy teraz producentów przeróżnych turbo nie jest więcej niż 20 lat temu...
@XTD, post #50
Swego czasu ktoś mi wypomniał na tym forum, że nie jestem już Amigowcem, bo nie piszę nowych modułów na ProTrackerze. Jeżeli tak to ma wyglądać, że po napisaniu wielu modułów, programów, demek, magazynów, artykułów itd. jest się "wykluczanym" przez społeczność z powodu braku obecnej amigowej aktywności
@Aurel, post #93
@Pootas1985, post #86
@XTD, post #94
Widzę, że to kolejny temat, w którym musiałeś napisać, że czegoś nie wesprzesz. Takich tematów w sieci znajdziesz całkiem sporo - życia Ci nie starczy, żeby odpisać na wszystkie posty w sieci dotyczące zbiórek, w których nie uczestniczysz.
Podobnie jak w moim temacie, tak tutaj sprawa jest jasna - wspierają ci, którzy chcą, nie wspierają ci, którzy nie chcą, a jedni i drudzy taką informację zostawiają dla siebie. Dyskutować można oczywiście o tym czy warto wspierać, ale to tyle, bez ostentacyjnego i niepotrzebnego chwalenia się, że się czegoś nie zrobi.
@ZbyniuR, post #95
Ktoś tu wspomniał że Borg był Amigowcem. Nie, nie był. Wspominał kiedyś że chciał być, jak miał C64, ale sie rozmyślił jak zobaczył Dooma na PC.
@djpiotrs, post #97
@Aurel, post #96
@djpiotrs, post #97
Borg jest po prostu komputerowcem
@michal_zukowski, post #103
Ja kupilem w 96 roku A1200 nową za jakies 800zł
@michal_zukowski, post #107
@mmarcin2741, post #108
@mmarcin2741, post #102
@Kefir_Union, post #110
@abcdef, post #111
@wali7, post #113
To łatwo znaleźć: 873 zł.
@wali7, post #113
@XTD, post #116
@michal_zukowski, post #117
@XTD, post #118
@XTD, post #116
Ponieważ więc Amigowcy dążyli do przyspieszania Amigi za wszelką cenę i stworzenia z niej jak najlpeszego komputera, cały czas głosząc, że AmigaOS jest najwspanialszym systemem operacyjnym, nie dziwi mnie, że ktoś powiedział prawdę - przy takim podejściu