[#211] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@Ender, post #210

Nie dam sobie głowy uciąć, ale chyba jakiś user i to właśnie Zenon pokazywał, że uruchomił AmigaOS na Minimaku - również w formie filmiku "nagranego żelazkiem".
[#212] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@Wojox, post #209

Prawda, prawda. Nie pytaj dla czego Hyperion nie wydał tego na minimaca, zapewne w trosce o dobro użytkowników
[#213] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@Sventevith, post #212

Oczywiście dlatego, aby Prawdziwi Amigowcy nie musieli przetrząsać śmietników. Prawdziwy Amigowiec wyciąga swoją platynową kartę kredytową i kupuje AmigaOne X1000, najlepiej cały wagon.
Elyta.
[#214] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@wali7, post #213

Eeeee, nie przesadzaj srebrna starczy
[#215] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@TomK, post #214

Ty patrz, mam złotą, a i tak nie udało mi się kupić pomysł
[#216] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@Geekboy68k, post #215

Widać nie jesteś prawdziwym AmigowcemOne.

Pozdrawiam
[#217] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@Wojox, post #209

[#218] Re: No nieźle Sam460ex z MorphOS ?

@Mufa, post #120

Nie przyjemnie się to czyta - daj sobie kolego na wstrzymanie ok? I nie pisz proszę "całkowicie oczywiste" bez dopisku "dla mnie" więcej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem