@posylus, post #578
Po prostu nie potrzebuję kolejnego linuxa, sorry. Możesz się ze mnie śmiać, ale wygląd systemu ma dla mnie znaczenie i o ile os4 na obrazkach wygląda jak amiga o tyle MOS dla mnie nie za bardzo (nie odbieram mu niczego - po prostu o gustach się nie dyskutuje).Zmiana skórki Cię przekracza? Czy po prostu sobie utrwaliłeś stereotyp "żeby nie kusiło"? W wewnętrznej budowie systemu MorphOS ma o wiele mniej z Linuksa niż AmigaOS 4. Ciekawe czy Linuksa ze skórką dobrze imitującą AmigaOS uznałbyś za system bardziej amigowy niż MorphOS
@posylus, post #560
@odo, post #563
@lons, post #581
@posylus, post #587
@posylus, post #623
@posylus, post #625
@Tomahawk, post #626
@posylus, post #602
Czy jeżeli na windowsie potrzebujemy skorzystania z aplikacji linuxa i zainstalujemy cygwina to jest to jakiś ból?
Po prostu nie potrzebuję kolejnego linuxa, sorry.Oba teksty napisała ta sama osoba... Logika została na zewnątrz...
@GumBoy, post #638
@Dopuser, post #642
@Olo, post #620
A poważniej, o co naprawdę chodzi , z nudów przeczytałem 100-150 ostatnich komentarzy i... nie wiem o co chodzi. Jakieś głupie porównania Amig do Playsation, windowsów itd. Nie chcę być wredny, ale są ciekawsze rzeczy do robienia niż pisanie brednioseriali . Każdy z Was ma Amigę (chyba) w domu, w takiej czy innej postaci, są miliony różnych konfiguracji, używacie różnych programów, nie lepiej np. napisać jakiś artykuł na PPA opisujący jakiś sprzęt . Ten cały brednioserial przypomina mi dyskusję na temat co lepsze, budyń wiśniowy czy truskawkowy .
@GumBoy, post #638
Dopiero pisałeś, że tobie 600 MHz wystarczy, a teraz jak Ci ktoś napisał, że TW nie będzie na tym chodził płynnie, to już schodzisz na pisanie o pogłoskach i że w ogóle 800 może być. Niedługo dojdziemy do gigaherza...
@Duracel, post #644
@RadoslawF, post #649
@odo, post #646
@Duracel, post #652
@Duracel, post #652
@cacodemon666, post #1
@lons, post #654
@posylus, post #645
@lons, post #651