Wątek zamknięty
[#361] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@RadoslawF, post #360

Taxi pomysł
[#362] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #361

Przeczytał nasza rozmowę i ogłoszenie znikło.

Pozdrawiam
[#363] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@RadoslawF, post #362

A teraz się znowu pojawiło, cena wysyłki bez zmian.

Do sprzedającego: chłopie najdroższy element zestawu to karta turbo a ty nawet nie podałeś jakie (producent i model), chcesz to sprzedać czy tylko tak sobie testujesz reakcję komentujących ?

Pozdrawiam
[#364] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#365] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@kozakov, post #364

ale czasem mozna cos znalezc na naszym podworku z 1977 r od 1 zł
[#366] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #365

nie wiem czy byla ale taki rarytas ze az mnie kusi .. Amiga 1500 BOX
[#367] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #366

Tiaaa... Tylko dlaczego na tabliczce znamionowej widnieje "MODEL A2000"? Wiem, że takie coś Commodore wypuściło na "fundamencie" A2000, ale nie zmienili naklejki? Tylko na front panelu...
Propozycja kusząca, myślę, że ktoś to kupi.
[#368] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #367

wyglada na orginalny komplet .. jesli bedzie wysylka kurierem biore bo na razie widze odbior osobisty gdzies w dupie diabla

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2012 09:46:55 przez HOŁDYS
[#369] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #368

Bierz Boguś, Ja już robiłem tam zakupy i kurierem można. Nawet sam go zamówiłem (w ten sposób sprzedawca nie wyśle np. 5kg paczki za 40zł (!!!) ). Gość tylko zważył i zmierzył paczkę, podał mi dane, a ja zamówiłem kuriera, który od niego odebrał paczkę. On był nadawcą, ja płaciłem i odebrałem. "Czysto, sucho, po prostu pewnie".

Zresztą zgadza się na wysłanie za granicę.

Łapanów - "dupa diabła"

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2012 10:01:23 przez TUPCOM

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2012 10:02:45 przez TUPCOM
[#370] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #369

wlasnie tak zrobilem i czekam na odpowiedz sprzet wydaje mi sie zacnym modelem
[#371] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #370

Ładny i nie goły . Jak byś miał może taki monitorek to mógłbym łyknąć. Ale to na przyszłość temat. Swoją drogą to też się zastanawiałem na zakupem, ale mam inne wydatki (chyba, że trafię jako jedyny "6").
[#372] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #370

Daj znać co załatwiłeś.
[#373] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #368

[#374] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #372

juz z kolesiem rozpoczelem wymiane korespondencji na temat zakupu i wysylki ...a tu bach ... ktos kliknol kup teraz.... jak sie wycofa jest drugi w kolejce ;/

na przyszlosc nie ma cos sie pierdzielic w tancu tylko klikac kup teraz i potem "dopytywac"

szlak by to ..

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2012 11:00:01 przez HOŁDYS
[#375] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #374

Już kupiony fajny unikalny zestaw warty swojej ceny. Jeszcze tylko wybielić i maszynka jak się patrzy. Miałem chrapke na tego Phillipsa ogólnie szukam fajnego monitora pod C64, Amige 500, 600, CD32 ewentualnie PSOne w sumie mam Commodore 1084 ale on daje tylko obraz czarno-biały na CD32 i PSOne przez Euro ale od biedy wystarczy że puszcza obraz jak należy na A600 i C64 resztę podepnę pod LCD ;) Hołdys miałem podobne Deja vu przy kilku aukcjach :) Do tej pory pluję sobie w brodę o kartridźe do C64 4 hiciory już nie pamietam dokładnie ale Pang tam na pewno był.

P.s Wczoraj odpaliłem Flimbo's Quest z karta 4 in 1. Piękna sprawa czas się cofnął o 20 lat
[#376] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #374

Tym drugim to pewnie ja jestem ;-p Też rozmawiałem i napisał, że nie ma sprawy z wysyłką, chce klikać i dupa.... A taka fajna A1500. Chyba wszystkie A1500 mają z tyłu na znamionowej A2000. A1500 w Polsce to rzadkość, jeszcze w kartonie, kurde, ale dałem d... :-/
[#377] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #1

Tak się robi interesy na Allegro: A1200
Z Amigą, jak z winem, im starsza tym lepsza (droższa) :)
[#378] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@AmiClassic, post #377

amiclassic chore to jest !!! a ta aukcja ktora ty wskazales to juz w ogole przeginka wali ich totalnie w te lby mi juz brak slow
[#379] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #370

Nie mam jakoś specjalnie daleko do Łapanowa, kupiłbym osobiście i w razie czego wysłał komuś.
[#380] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #373

Monkey Island 2 doszedl ?
[#381] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #380

Oczywiście. Dziękuję. Komentarze przecież wystawione .
[#382] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #381

to fajnie ..dopiero skapowalem ze a....m z allegro to ty :) niezle zapasy robisz ostatnio :P
chyba bierzesz udzial w kazdej aukcji na alledrogo
mama michalka na Ciebie nie krzyczy za te amigi ?

Ostatnia aktualizacja: 08.03.2012 09:28:27 przez HOŁDYS
[#383] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #382

Oj czasami się krzywi jak większa paczka jest. Ale za to ma spokój jak z chłopcami (mam dwóch synów) znikam na górze w śród Amig . Nie biorę udziału w każdej aukcji. Musiałbym spać chyba na PLN . Ale czasami jak jest coś ciekawego to próbuje złowić. A zapasy zapasami. Sam wiesz jak to jest. Trzeba mieć części zapasowe .
[#384] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #383

nie mowie tak nie mowie nie .. na otarcie lez kupilem sobia A500 ..za 51 zl ..a w srodku niespodzianka 1 MB CHIP + 1.5 MB FAST (ELBOX) . Gratuluje dwoch synow i zony ktora jest wyrozumiala (no moja tez w zasadzie wie ze lubie te swoje Amigi .. czasem nawet ze mna w cos zagra - ostatni zgrala w Archon na C64 :P i lubi wszelakie pinbale )
[#385] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #384

Pinbale (kulki) to i moja lubi . Ja A600 kupiłem ostatnio z fajnym gratisem.
[#386] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #385

pewnie 2 MB CHIP ;-] tez mi sie zdarzalo ..
obserwuje jednak twoje aukcje i na niektorych rzeczach niezle tracisz np kupiles drozej rozszerznie 2 MB CHIP A500+ a sprzedales za 40 zl mniej ...nie wiem gdzie logika ale forumowi krzykacze powinni ci poklony bic

a w sumie nie powinienem wtykac nosa w nie swoje sprawy to twoje pieniadze i mozesz sobie nimi w piecu rozpalac .. wybacz

Ostatnia aktualizacja: 08.03.2012 10:06:45 przez HOŁDYS
[#387] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #386

Tak, 2MB CHIP z RTC. Oj chyba z rozszerzeniem do 2 MB A500+ to nie ja. No chyba, że to nie było moje tylko ja sprzedawałem. Zdarzyło się coś takiego chyba ze 2 razy. A może to jeszcze inna historia .

No dobra.. Do pracy lecę. Szerokości

Ostatnia aktualizacja: 08.03.2012 10:24:22 przez TUPCOM
[#388] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@TUPCOM, post #387

dokladnie chodzi o to rozszerznie 2 MB CHIP - pamietam ze ci sprzedalem je za 160 zl

Ostatnia aktualizacja: 08.03.2012 10:33:02 przez HOŁDYS
[#389] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #388

Aaaaaa... Już łapię o co chodzi. Dostałem niedawno takie dwie sztuki za pewną przysługę (a jako bonus jeszcze A500+), dlatego jedno sprzedałem (pewnie Twoje), a i tak ten co kupił chciał coś jeszcze co nie było na aukcji. Tak czy owak nie byłem stratny.
[#390] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #388

A może to jest cena rynkowa, a nie 160 ? Już na ten temat dyskutowaliśmy. Rynek określa cenę, a sprzedawca - cóż normalne jest że chce jak najwięcej. Kiedy proste oczekiwań sprzedawcy i kupującego się przetną mamy aktualną cenę produktu, która w takich starych urządzeniach waha się nieprzyzwoicie w jedną i drugą stronę, zależy jak mocno napalony koleś się trafi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem