[#494]
Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
@nikodem,
post #492
Nie zadziała snajper mimo, że przyjął strzał? Nie spotkałem się z tym ograniczeniem, a Wy próbowaliście ustrzelić taką aukcję? Pytam się czysto teoretycznie...
Swoją drogą - moim prywatnym zdaniem to chamstwo pisać "na tej aukcji nie oszukujemy - brak snajperów". Nie czuję się oszustem dlatego, że ustawiam strzał aby nie zapomnieć o aukcji, nie mam czasu i ochoty podporządkowywać całego porządku dnia aby móc wejść na aukcję i oddać strzał ręcznie. Czy jeżeli pójdę do sklepu i zrobię rezerwację uniemożliwiając zakup innym to jest to oszustwo? Bzdura w snajperze ustawiam max ile mogę dać - tak samo jakbym się zalogował przed końcem aukcji i tam wpisał maksimum - rozumiem, że wg. tego Pana licytując ręcznie w ostatnich sekundach jestem oszustem - niech się palnie w głowę i tyle. Sorki, ale denerwuje mnie lamerstwo - zamiast ustawić cenę wywoławczą ile oczekuje za towar to takie pierdzielenie. Zanim wpadłem na snajpera wiele razy ustrzeliwałem aukcję siedząc jak wariat, czekając do końca aukcji i mając wpisane maksimum klikałem na ok w ostatnich sekundach - ale teraz od tego Pana wiem że byłem (jestem ?!?) oszustem ... chory człowiek.
Ostatnia aktualizacja: 20.03.2012 20:34:22 przez posylus