Wątek zamknięty
[#571] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@WojT_GL, post #569

Jak ktoś zbiera i mu brakuje A3000T to jedną ze swoich mogę sprzedać.
2 obudowy do wyboru. Cena wywoławcza 2500zł.
[#572] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@lekarz_med, post #571

I sprzedawcy zaczynają się licytować kto sprzeda taniej, wracamy do normalności.

Pozdrawiam
[#573] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@RadoslawF, post #572

raczej bym na to nie liczyl....
[#574] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@carrion, post #570

Argument ten dla Ciebie jest żenujący, a dla mnie nie. Ja mam kolekcję Amig różnych modeli, dlatego też kupiłem tą A3000T, bo nie było żadnej innej do wyboru i niestety jak się chce mieć kompletną kolekcję, to trzeba pójść na kompromis, kupić coś nie kompletnego i parować, kupić nie w oryginalnym stanie i doprowadzać do jak najlepszego. To trwa latami i trzeba szukać części po całym Świecie, dlatego później Blendor krzyczy, że o rany jakie pieniądze itd. Chętnie zobaczę jego A4000 na Allegro za 900pln i oczywiście pierwszy kliknę kup teraz szeroki uśmiech Moim osobistym zdaniem, odnowienie oryginalnego koloru po tym jak Amiga jest zdracha na maksa jest dobrym działaniem, przywracającym dawną świetność, tak samo jak wymiana kondensatorów i innych elementów. Amigę jednak sobie zostawię i chyba nigdy nic nie umieszczę w giełdzie na forum PPA. Wiem że pojawią się znów komentarze Blendora, że przegonił mnie albo coś takiego

Ostatnia aktualizacja: 04.04.2012 15:31:14 przez flops
[#575] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@RadoslawF, post #572

Nie zrozumiałeś ironii. To było w kontekście ujadania blendera czy jak mu tam na cenę.
[#576] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@lekarz_med, post #575

dla twojej wiedzy drogi lekarzu to nie ujadanie tylko wysmiewanie
jak mozna chciec za zlom 3 tys? :) samo slowo pomalowana amiga na czarno mnie rozsmiesza do lez :) taki wiejski tuning

Ostatnia aktualizacja: 04.04.2012 17:26:48 przez Blendor
[#577] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #576

[#578] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@_arti, post #577

[#579] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@HOŁDYS, post #578

:DDDDDD
[#580] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Tom Rain, post #579

[#581] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #580

to samo jest w dziale gielda
[#582] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #580

NOWA, kompletna klawiatura do Amigi 1200: http://amigakit.leamancomputing.com/catalog/product_info.php?cPath=49&products_id=336 kosztuje 23EUR + wysylka, czyli wyjdzie ze 30....

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2012 07:10:40 przez mccnex
[#583] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@mccnex, post #582

W styczniu kupiłem nową klawiaturę do 1200 w Vesalii i zapłaciłem z wysyłką dokładnie 32.80 euro.
[#584] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@AmiClassic, post #583

To jest dobre sprzedaż szantaż "i nie ukrywam że od łącznej sumy jaką uzyskam ze sprzedaży zależy czy pojawią się także kolejne aukcje" w dziale giełda. Kupujcie bo następnych nie będzie.
[#585] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #584

Gorąca oferta A pudełko jak psu z gardła i na 100% dyskietki nie uszkodzone.
[#586] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #585

[#587] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #586

no ma koles z głową takie cos wystawiac

dark_luke
aukcja wskazana przez ciebie idealnie pasi do tego tematu

Ostatnia aktualizacja: 07.04.2012 19:37:05 przez Blendor
[#588] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #586

za 1zł?
[#589] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@nikodem, post #588

wierzysz w to ze on mysli o 1 zl ? bo ja szczerze nie:)
[#590] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #589

Może sobie myśleć i o 100zł, chyba wszyscy tutaj rzeczywiście już dali się zwariować garstce frustratów i może zaraz się okaże że wszystkie aukcje amigowe są szalone?
[#591] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@nikodem, post #590

zwariowac? moze jednak zwariowali ci ktorzy sprzedaja zlom i chca za to niebianskie sumy ?

moze ty nalezysz do tej ekipy i ciezko ci sie z tym pogodzic bez obrazy :)

rzeczy cenne kosztują zgodze sie , ale nie smietnik ktory ma tylko w nazwie C= i juz handlarze-frustraci szaleją
[#592] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #591

Jeśli jedna złotówka za obudowę od A1200 plus pordzewiałe blachy to dla Ciebie dużo (a do tej aukcji piję), to daję 30zł za tą Amigę co masz w podpisie. Podaj mejla, podrzucę Ci adres wysyłki i podasz mi konto swoje. Inaczej jesteś żenującym handlarzyną etc etc, sam wiesz najlepiej jakie epitety tutaj pasują, bo sam ich najczęściej używasz.
[#593] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@nikodem, post #592

Jam bym się nie zastanawiał z taką ofertą ;). Lepszej może nie być.
[#594] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Tomski, post #593

niestety nie sprzedam ci mojej amigi bo to takie moje hobby a hobby sie nie sprzedaje przykro mi chociaz nie powiem oferta twoja jest kusząca
[#595] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #594

To jest dobre sprzedaż szantaż "i nie ukrywam że od łącznej sumy jaką uzyskam ze sprzedaży zależy czy pojawią się także kolejne aukcje" w dziale giełda. Kupujcie bo następnych nie będzie.

Dark_luke jeśli tak to interpretujesz czyli jako szantaż to Twoja sprawa ja poprostu napisałem jak uważam bo kolekcjonowanie tego typu rzeczy amigowych jest dość ryzykowne (dyskietki) Wystawie od 1pln źle bo za tyle na pewno nie sprzedam wystawie po 100 to ktoś inny mądry się odezwie że marny ze mnie handlarzyna :) Proponuje każdemu patrzeć na siebie stąd też już dawno nie komentuję w tym dziale jedynie zaglądam żeby uniknąć podejrzanych aukcji.
Wcale nie powiedziane że kolejnych aukcji nie będzie poprostu prawdopodobnie zmienie metodę lub miejsce sprzedaży ewentualnie poczekam na większą podaż.

Ostatnia aktualizacja: 07.04.2012 21:38:25 przez miro_78
[#596] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@miro_78, post #595

Dlatego nie możesz pisać w ten sposób bo jak dla mnie wygląda to tak.
Jak nie kupicie tego za tyle i tyle to nie sprzedam wam tamtego. Może narobiłeś komuś smaczka na pozostałe tytuły a chcesz sprzedać najpierw inne. Nie dziwne ?? Poz tym czytając twą odpowiedz ona mówi sama za siebie.
[#597] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Dark_luke, post #596

Ja źle robie pisząc tak? A dobrze jesli ktoś ma smaczka na gry które wystawiłem i ich nie kupuje? Mnie to wygląda na "poczekam aż zmęknie i obniży cene" :) Twój post też mówi sam za siebie i tak moglibyśmy się przekomarzać w nieskończoność ale zostawmy w spokoju domysły i skupmy się na faktach. To że chcę się pozbyć powoli ryzykownego hobby nie oznacza że odrazu za pól darmo porozdaje gry które osoba będąca w temacie wie że dość cieżko nabyć na allegro tym bardziej w niezłym stanie. Cena w dziale giełda była bo trzeba było wstawić jakąś wartość ale sadzę że dla w miarę ogarniętej osoby oczywiste będzie że nie sprzedaje ich za 1PLN a tylko wstawiam do tego działu aby zainteresować swoimi aukcjami. Przecież była aukcja z CD32 i chyba Promodule którą sprzedawano za darmo...ale ok nie bedę się droczył, obrażał na pół świata o byle co. Aukcje z giełdy PPA usunąłem i wystawię ponownie.
[#598] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #589

A co tobie do tego? To moja aukcja. Jak zejdzie za złotówkę, to zejdzie. Jak nie, to pójdzie w śmietnik. Może akurat się komuś przyda. Ekrany wystarczy lekko papierem ściernym potraktować, jak się komuś będzie chciało bawić.
Wali mnie to, jak wyglądają te ekrany - jak komuś są potrzebne, to je sobie odpicuje.

Ostatnia aktualizacja: 07.04.2012 23:20:45 przez Nightmare777
[#599] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@miro_78, post #597

"Sprzedam oryginalne gry dla Amigi w boxach. Więcej szczegółów poniżej" Nie można było tak od razu ? OK
[#600] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Nightmare777, post #598

W razie czego właśnie ktoś ekrany oleje, a obudowa w fajnym stanie. Kiedyś szukałem takiej obudowy i dałem coś koło 50pln. Bo jak masz Amigę zniszczoną, na którą nie można patrzeć, to dlaczego nie przywrócić jej dawnej świetności za parę pln.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem