[#474]
Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
@Blendor,
post #473
mam kilka sztuk A600 i A600HD oraz A1200 - większość w bdb stanie w pudełkach oryginalnych i bielutkie (nie wybielane) - czy jak je wystawię to też będzie "bagno" ?
Jest np przepiękna A1200 Desktop Dynamite z całym oryginalnym zestawem i pudełkiem (grami itp).
dwie CDTV (jedna niesprawna), bodajże trzy CD32 (dwie w pudełku) i ze dwie Amigi 1000. Kilka piećsetek i 500+ też leży, ale na nie pewnie nikt nawet nie spojrzy? To tak pobieżnie jak wparzyłem na stryszek ;)
Jeszcze 2 sztuki A4000, w tym jedna BigTower Mikronik.
z innego frontu leżą tam jeszcze: Atari Falcon, Atari TT/030 i 3 sztuki Atari 1040STe (czyli ten lepszy ST z blitterem i dźwiękiem jak Paula z Amigi) w pudełku oryginalnym....
jeszcze 8 bit: Commodore 64 x2 (w pudełkach), Commodore 128 (w pudełku), stacja 1571 (w pudełku), Commodore 116 (!!!), Commodore SX-64 (2 sztuki w dużo lepszym stanie niż ten na allegro za 1500 ;)),
jeszcze Commodore GS (Game System + 3 cartridge)... i... musze dokładną listę zrobić.
Notabene SX64 to był mój pierwszy komputer w ogóle jaki miałem (w 1988 roku ojciec mi przywiózł z Niemiec) i niestety nie mam go, ale wiem kto posiada mój egzemplarz - człowiek ów już nie żyje, a jego syn nie chce mi go odsprzedać - leży na jego strychu :((( - co ciekawe, niedawno im auto sprzedałem ;)
Wtedy nie wiedziałem co mam ;) Nie dało się do niego magnetofonu podłączyć i był problem z wymianą softu z sąsiadem, który miał zwykłe C64 z magnetofonem. Dopiero potem dokupił stację 1541 ;)