@ZbyniuR, post #179
jak ktoś przekroczy 10 ignorów to może pisać maks 1 post dziennie? czy jak to jest?
@recedent, post #182
@Don_Adan, post #183
@mailman, post #184
@mailman, post #184
@HOŁDYS, post #186
@Don_Adan, post #185
Po prostu ograniczania wypowiedzi ZA SAME IGNORY jest dla mnie bez sensu.
@mailman, post #188
@mailman, post #188
A ja zaznaczam po raz czwarty. Nikt kto nie powinien na tym nie ucierpiał i nie ucierpi.
@BULI, post #190
@BULI, post #192
@recedent, post #191
@karolb, post #193
Jeśli ktoś tak bardzo nie potrafi żyć bez jego postów, to jest też Discord, można nawet własne forum za darmo postawić kilkoma kliknięciami myszką i wykorzystać ten 1 post tutaj, aby poinformować swoich fanów.
@BULI, post #195
@BULI, post #195
@snifferman, post #194
O fake kontach i bombardowaniu ignorami już było.
@karolb, post #193
pochwalam zasadę 1 post dziennie dla trolli marnujących czas innych
@snifferman, post #194
@recedent, post #200
@Krashan, post #201
@Daclaw, post #202
w ramach walki z innym, wyimaginowanym problemem.
@Daclaw, post #199
A ja bardziej pochwalam zasadę, żeby każdy sam decydował, na co marnuje czas. W tym konkretnym przypadku, wynika z tego zasada nieczytania nieinteresujących kogoś treści.
@mmarcin2741, post #204
@recedent, post #200
Jeśli ludzie będą kombinować z "fejkowanymi" ignorami to się to wychwyci i ureguluje. Jak na razie takiej konieczności nie ma i nie było.
Pewnie jakbyście się w kilku co bardziej aktywnych skrzyknęli to dacie radę zupełnie bez udziału swinkamor12 to ogarnąć.
@Krashan, post #201
@mmarcin2741, post #204
Mam wrażenie, że tu nie chodzi o czas a chodzi
o swoiste "ukaranie" osób o innych pogladach.
Zastanówmy się - czy gdyby mientki Karol miał możliwość na wzór Krashana korzystania na wszystkich urządzeniach z niezależnego skryptu, który zwyczajnie ukrywałby posty wybranych osób, bez podnoszenia ich "współczynnika ignorów" na PPA, poszedłby na takie rozwiązanie? Śmiem wątpić. (A przecież to same plusy - bo wtedy nawet nie musisz być zalogowany!
Tak to przypadkiem Cię wyloguje, zobaczysz post i co? Będziesz musiał przeczytać i zmarnować czas! 
Widzisz avatar, widzisz autora - nie chcesz, nie czytaj. Jeśli ktoś tak bardzo nie potrafi żyć bez jego postów, to jest też Discord,
Może ignory powinny być czasowe?
. Ba, nikomu to kompletnie nie przeszkadzało, że trzech użytkowników ma nałożone takie ograniczenia.
@snajper, post #209
ano powinny, i to z różnych względów. Wspominał już o tym teh_KaiN, tylko admini jeszcze tego nie przetrawili .