[#91] Re: The Settlers 2 Amiga

@lukjan, post #89

Emu68.
[#92] Re: The Settlers 2 Amiga

@BULI, post #77

Ja też sprawdziłem, na warpie 105 wyciągam w hiresie w okolicach 15-16 klatek w 640x480 a na 603e 330 z bwizją ze 13-14, też w 640x480. Nic to, instaluję na pistormie.
[#93] Re: The Settlers 2 Amiga

@fazior, post #92

A'propos wydania Settlersów na Amigę to byłem trochę sceptycznie nastawiony do tej akcji, bo przecież gra nieźle działa na emulowanym Macintoshu pod Amigą, ale to co tu dostałem to jest "miodzio"- dzięki Steffen OK
Gra u mnie na G3 i G4 zasuwa aż miło, już zapomniałem jaka to dobra gra, (pomimo, że ma słabe intro, szczególnie w porównaniu do jedynki).
Pomimo, że granie w każdej rozdzielczości jest w końcu bardzo przyjemne na mojej Amidze, to obecnie preferuję 640x480, dzięki czemu mogę z bliska przyglądać się osadnikom na moim 17calowym monitorze CRT (wiem, że można sobie ustawić "stałe okno obserwacyjne" z powiększeniem), ale obserwacja jak to żyje swoim życiem daje sporo radochy, tak samo miałem z jedynką ok, racja
3
[#94] Re: The Settlers 2 Amiga

@BULI, post #93

Spytalem na A40 dlaczego nie ma splitscreen ani multi. Panowie przyznali ze nie dostali wszystkich zrodel. Byc moze pojawi sie aktualizacja w ktorej to wroci.
3
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem