[#211] Re: The Settlers 2 Amiga

@Amig_OS, post #2

Dla wszystkich którzy jeszcze nie kupili wersji boxowej a chcieliby tego dokonać mam dobrą wiadomość. Zaproponowałem Nico współpracę i dostępność produktu bezpośrednio w Polsce. Dogadaliśmy szczegóły. Zamówić produkt będzie można przez priv ppa, wiodący portal aukcyjny oraz w sklepie Archi-Tech. Wysyłki będą realizowane z Polski i będzie możliwość dostarczenia za pomocą automatu paczkowego lub dowolnym kurierem do domu. Najważniejsze jest też to, że cena nie będzie wyższa niż samodzielnie zamówienie z Niemiec i czas realizacji nie powinien przekroczyć 24h. Oczywiście nabywca otrzyma FV w PLN. Reklamacje i zwroty też będą odbierane w Polsce. Szczegóły niebawem szeroki uśmiech
6
[#212] Re: The Settlers 2 Amiga

@pong777, post #211

...albo Paczkomatu.

Cudownie! Rezerwuję u Ciebie 1x box zwykły, za miesiąc.
[#213] Re: The Settlers 2 Amiga

@pong777, post #211

Jeszcze małe pytanko. Digital do boxa też będzie?
[#214] Re: The Settlers 2 Amiga

@koczis, post #151

No nie, właśnie przyszedł email, że za 3-4 dni powinienem otrzymać przesyłkę. Już nie mogę się doczekać by otworzyć pudełko i podjąć próbę uruchomienia DVD w Amidze

Właśnie otworzyłem paczkę i moje obawy odnośnie uszkodzenia pudełka znikły gdy zobaczyłem co przyszło. Box ogromnych rozmiarów i wypełniony zrolowanym szarym papierem plus sama gra owinięta w folię bombelkową. Doskonale zabezpieczona przesyłka. Duże brawa dla firmy. OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem