Ja nie dostałem linka do pobrania SII . Za to napisał do mnie Simon Neuman z pytaniem czy na pewno chcę wersję Niemiecką Boxu .
U mnie to wyglądało tak:
14 sierpnia
1. Ja (przez formularz na stronie, po niemiecku): Cześć, ile muszę czekać na wysyłkę do Polski?
2. Nico (na maila, po angielsku): pytasz o Settlers II? Premiera jest 18 października, wysyłka 17 października, czas dostawy 2 dni.
3. Ja (po niemiecku) Tak, chodzi mi o Siedler II, można odebrać na miejscu, zamiast wysyłać do Polski?
4. Nico (już po niemiecku :D) Tak, możesz odebrać, zwrócimy Ci koszt przesyłki.
5. Ja (po niemiecku) No to widzimy się na Amiga 40.
Mija miesiąc.
6. Simon (po angielsku): drogi kliencie, niedługo wysyłamy Setllers II. Zauważyliśmy, że jako nieniemieckojęzyczna osoba zamówiłeś wersję niemiecką zamiast angielską. Czy aby to nie jest pomyłka? Prosimy o informację.
7. Ja (po niemiecku) Nie, to nie pomyłka, świadomie zamówiłem wersję niemiecką. Chcę ją odebrać na Amiga 40.
8. Simon (już po niemiecku) Aha, wszystko jasne, Nico będzie mieć listę, żebyś mógł sobie odebrać.
Amiga 40:
Podchodzę do stoiska, po niemiecku mówię, że chcę odebrać Siedler II. Gość mi daje pudełko, ja nie sprawdzam, po czym on nagle mnie pyta, czy ja przypadkiem nie chciałem wersji niemieckiej, bo dał mi angielską. :D
Linka do pobrania dostałem po Amiga 40. Teraz się zastanawiam, czy nie kupić drugiej i ją rozpakować. :D
Ostatnia aktualizacja: 28.10.2025 09:45:52 przez OSH