@96, post #921
@Amig_OS, post #931
@Amig_OS, post #933
@96, post #936
@selur, post #937
Ktos ma kupic sprzet za kupe kasy albo o ZGROZO jeszcze sie o niego prosic, po to zeby pisac na niego soft
@Koyot1222, post #930
@Amig_OS, post #935
Mogą dostać od Trevora jeśli tylko się zgłoszą z chęcią zrobienia natywnych wersji swoich gier dla AmigaOS4.
Twoje słowo przeciwko Trevorowi ... - sam rozumiesz.
@MUFA-amigaone-pl, post #947
Po drugie z całym szacunkiem dla grupy R3D, tego typu gry robione przez amigowców pod kątem AmigaOS 4 to jednak zupełnie inna liga, czego przykładem może być choćby M.A.C.E.Zabolało
Poza tym jeśli chodzi o potencjał rynku Amigi NG, to z tego co wiem M.A.C.E. sprzedał się w ilości 400 kopii po 20 euro, co daje około 35 000zł przychodu.Nasze maksymalne zyski z gier 68k oscylują w granicach 1/10 części tej kwoty
Nie wiem czy to jest kwota, po którą warto się schylić
Nie interesuje mnie to, niech robią to co sprawia im przyjemność, czyli tworzą dla Amigi 68k z ECS.
@Koyot1222, post #943
@Koyot1222, post #948
@Koyot1222, post #954
@Hexmage960, post #955
Gratuluję tej nowej wersji Bridge Strike i życzę sukcesu na arenie bieżących platform.Dzięki!
Szkoda, że sukces BS na Amigę był zbyt mały, no ale nie można wymagać by wszyscy kupowali nową grę tylko dlatego, że wychodzi.Niestety, tego nie da się przewidzieć. Założenia tematyki gry to jednak loteria. Daliśmy z siebie ile mogliśmy, sporo ludzi to doceniło.
Mam nadzieję, że jednak nie zawiedliście się razem z Juenem i resztą ekipy na wparciu amigowców.
Mam tylko miłe wspomnienia ze współpracy z Tobą i niestety zawsze ja byłem przyczyną naszych niepowodzeń.Stało jak się stało
i ruszę pełną parą by udostępniać dobre, ukończone gry amigowym graczom.
@Koyot1222, post #956