@WojtekX, post #360
@morph123, post #363
@morph123, post #364
@mccnex, post #366
No właśnie nie, jeśli tego nie zakumałeś
I co, myślisz też, że teraz (z "naszej" winy) zacznie się paniczna wyprzedaż klasycznej Amigi?
@abcdef, post #365
teraz powiedziałbym że AROS pod tym kątem wygląda marnie
@morph123, post #368
Właśnie TAK! Zakumaj, że tymi testami dokopaliście klasykowi. Udowodniliście że wszystko jest lepsze od klasyka, byle gówniany pecet za 50 zeta bije go na głowę.
P.S. Jak już pisałem jestem zwolennikiem klasyka jak i NG czy UAE, proszę co powyżej czytać z przymrużeniem oka, dziękuję
@pisklak, post #371
@Daclaw, post #374
Tutaj ta idiotyczna bitwa o pietruszkę, jakbyście się na tych NG i 68k wybierali w kosmos, w wątku obok i w ankietach natomiast dyskusja, czy nowe gry powinny powstawać na 68000/1MB, czy też na zaczepiście rozbudowane maszyny z 020 i z dwoma mega.
Nie pogubiliscie się już czasem w rozumie z nudów?
@morph123, post #375
@mschulz, post #328
@Splavinho, post #354
Miło by było, gdyby każdy bawił się, korzystał ze swoich amig w taki sposób jaki mu się podoba.
Amigi NG to takie same komputery jak PC-ty
@WojtekX, post #360
Jeżeli na najszybszym PC pod WinUAE, na emulowanym Amiga OS 4.1 wolniejszy będzie zestaw PPC z górnej półki czyli X5000 oraz Apple PPC G5 quad, wtedy uznamy że PPC stało się retro i nie ma sensu się tym zajmować w sensie sensownej platformy.
@swinkamor12, post #386
@Daclaw, post #376
To było kuriozalne, że w 1997 roku, żeby pokazać co potrafi dopalona Amiga, po wyswietleniu kilku demek musiałem ShapeShiftrera odpalać.