@selur,
post #329
Dziwne, ja mam z drugiej partii i stan jest IDEALNY, byłem w lekkim szoku, sądziłem, że nawet zapakowany przez naście lat komputer jakoś się zestarzeje. Ten wygląda jak nóweczka w czasach gdy rzeczywiście kupowałem nóweczke :) Nie tylko obudowa, ale i płyta oraz blachy niemacane (bardzo łatwo rozpoznać macaną/otwieraną blachę). Nie były do niej nigdy wkładane żadne rozszerzenia. Zasilacz działa bez zarzutu na optymalnych napięciach (mierzone). Komplet dyskietek i akcesoriów. Także "ludku" powinieneś nieco zweryfikować swoje durnowate wywody.
Do tego sądzę, że sprzęt był sprawdzany. Nikt by nie ryzykował wysyłki sprzętu o tej wartości (niskiej) bez sprawdzenia, bo mogło by się okazać, że koszty wysyłek i buntu środowiska przewyższą sam cel. Ludzi, którym coś nie banglało można policzyć na palcach lewej ręki drwala. Ową amigę katują moje dzieciaki (wiek jednocyfrowy) i ich tabuny koleżanek, z amigą robią co chcą, często widzę włączona godzinami bo zapomną wyłączyć, nic się nie przegrzewa, nie wiesza, nie rozgrzewa, ot pstryk i działa. Nie wiem czemu aż tak boli co poniektórych, że można jeszcze dostać takie białe kruki, zamiast jakiegoś podrasowanego chemią syfu z allegro.