[#1021] Re: Sonnet Crescendo 7200 w Amidze

@OSH, post #1018

Ja mam upakowane to w standardowej obudowie A4000, tyle, że bez oryginalnej "pokrywy", zamiast której mam położoną na górze przeźroczystą plexi ok, racja
Z lewej strony jest dodany duży wiatrak który wieje bezpośrednio na wszystkie karty PCI (Voodoo3 przede wszystkim)
Coś tam widać np na tym filmiku:

Tu masz starsze zdjęcie poglądowe:

Z kart PCI usunąłem "śledzie" żeby powietrze mogło swobodnie "przepływać" pomiędzy kartami ok, racja

Ostatnia aktualizacja: 25.08.2025 10:40:18 przez BULI
2
[#1022] Re: Sonnet Crescendo 7200 w Amidze

@BULI, post #1021

No to niewiele widać... Nie chciałbym usuwać śledzi, bo to też nie za dobrze wygląda. Kurczę, trzeba kupić jakąś wieżę... Tylko gdzie i jaką?
[#1023] Re: Sonnet Crescendo 7200 w Amidze

@OSH, post #1022

Jasne, że najlepsza będzie wieża/obudowa z zaprojektowanym przepływem powietrza ok, racjaOK
2
[#1024] Re: Sonnet Crescendo 7200 w Amidze

@BULI, post #1023

a te co ma Retrozen wydaje mi się ok
1
[#1025] Re: Sonnet Crescendo 7200 w Amidze

@Dorian3d, post #1024

No też myślę o tej obudowie ale chyba Retrozen jeszcze ich fizycznie nie ma i wolę poczekać na jakieś opinie jak już się pojawią.

Tam chyba z przodu jest klapka i miejsce na potężny wiatrach wiejący na karty rozszerzeń chyba, że coś źle widziałem na zdjęciach.

Ostatnia aktualizacja: 25.08.2025 23:44:48 przez bfgmatik
1
[#1026] Re: Sonnet Crescendo 7200 w Amidze

@BULI, post #1013

Mały pokaz jak prezentuje się automatowy Mortal Kombat 3 na Amidze PPC dzięki RetroArch:
7
[#1027] Re: Sonnet Crescendo 7200 w Amidze

@BULI, post #1026

MilkyTracker WOS w akcji na mojej A4000 w Big Tower Micronik z dwoma kartami GFX PCI:
5
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem