@radekcz, post #450
@Mandi, post #453
@AmiClassic, post #457
@Jield, post #456
Każdy do którego wgrywałem locale PL. SnoopDOS, VisualPrefs, MUI, GoADF, MagicMenu, ToolDaemon
@Jield, post #458
@Jield, post #456
Każdy do którego wgrywałem locale PL. SnoopDOS, VisualPrefs, MUI, GoADF, MagicMenu, ToolDaemon.
@BigBang, post #469
@AmiClassic, post #470
@Mandi, post #474
Swoją drogą chyba nie wiesz co piszesz...Nie twierdzę, że wiem o czym piszę, to takie moje luźne przemyślenia. Osobiście nie korzystam z Locale, więc nie spędza mi to snu z powiek, a 'zainteresowałem' się nimi z powodu problemów Jielda
Szybciej sobie przekonwertować pliki od tych 2-3 programów na ISO niż przygotowywać wszystko zgodnie z AmigaPL (również czcionki i inne rzeczy).Może i masz rację. Z drugiej strony tłumaczeń programów w standardzie APL chyba jest więcej niż plików systemowych w katalogu SYS tłumaczeń i zapewne niektórzy używają ich więcej niż dwa czy trzy tu wymienione. Czcionki w APL są od dawien dawna i nie jest ich chyba tak mało.
A jeśliś taki chętny do przygotowywania systemu w AmigaPL to czemu się nie zgłosiłeś do tego zadania tylko innym robotę wymyślasz?Nikomu nic nie każę robić jeśli nie chce, tylko tak sobie deliberuje. Nie czuję się kompetentny do tego zadania, a nawet gdybym się takim poczuł, byłbym w ciągłej rozterce czy Poniechaj, czy Anuluj, czy Katalog, Folder czy Szuflada itp.
@AmiClassic, post #475
W zakładce IKONKI zmieniłbym WYJMIJ NA BLAT na UTWÓRZ SKRÓT NA PULPICIE , to WYJMIJ brzmi jakoś trochę 'dziwnie' jak dla mnie.
@recedent, post #476
Workbench (czyli - ogólnie rzecz biorąc - biurko) nie ma "pulpitu". Pulpit ma przed sobą muzyk, albo prelegent. A biurko ma zwyczajny blat...Ty tak na poważnie?
Dlatego też w Workbenchu masz "szuflady" (drawers), a nie "foldery".Ja tam w LocalePL nie widzę SZUFLAD