[#275]
Re: Barry Altman nie żyje
@Benedykt Dziubałtowski,
post #263
Napisałeś "zamknij się", prawda?
Nie nie napisałem tak. Pokazujesz tylko jakim jesteś trolem przekręcając moje wypowiedzi.
Napisałeś dokładnie tak:
Weź się przymknij.
Jakaś duża różnica?
W jednym wątku piszesz o o tym, że idziesz na pielgrzymkę w drugim zgrywasz ateiste. Bawi Cię to?
1. Pokaż gdzie pisałem że idę na pielgrzymkę
2. Zgrywać to można katolika, mając jednocześnie nauki Jezusa w pupie. Ateistą to się jest od urodzenia, a potem w zależności na jakiej szerokości geograficznej się urodzisz - masz wkładane do głowy odpowiednie "prawdy" na temat "jedynego" Boga.
Ale jako osoba potrafiąca czytać, słuchać i na dodatek myśleć samodzielnie - wiesz o tym, prawda?
Jak nie jak tak? Ty rozkręciłeś tego flejma.
Teraz kłamiesz, a dowodem na to są posty :)To Ty i parallax zaczęliście wątek religijny.
Czy wg. Ciebie komentarze pod newsami to jest miejsce do opowiadania o swoich poglądach religijnych?
No i kto zaczął trollować? Czyje posty zaczęły flejma?
Narobiłeś syfu, a teraz wszystko zostało cichutko przeniesione do HydeParku, na dodatek zgrywasz zdziwionego?
Odo sobie darował co mnie pozytywnie zaskoczyło.
Mnie też
Ty nie umiałeś.
Ty jak widać pierwszy nie usiedziałeś i musiałeś wyjechać z głupawym tekstem.
Spoczywaj w pokoju. Do zobaczenia po tamtej stronie.
Jeśli nie jesteś hipokrytą i wierzysz w to co mówisz - to zgodnie z naukami Jezusa - oddaj wszystko co posiadasz biednym, ponieważ życie doczesne jest tylko próbą przed życiem wiecznym.
A przepraszam byłbym zapomniał, katolicyzm to nie jest religia tylko tradycja, prawda? W końcu zabijacie w imię Boga :):):)