Wątek zamknięty
[#1171] Re: Moja definicja Amigi

@Daclaw, post #1170

Jak mu napisze że skłamał będzie znowu miał pretensje że się czepiam.

Pozdrawiam
[#1172] Re: Moja definicja Amigi

@RadoslawF, post #1171

kłamstwo jest wtedy gdy wie się jedno a mówi się co innego. Nie wiesz więc czy on kłamie bo może faktycznie jego stan wiedzy jest taki jak mówi i wtedy nie kłamie tylko co najwyżej "pitoli głupoty"
[#1173] Re: Moja definicja Amigi

@XoR, post #1172

Limit kłamstw wyczerpał wmawiając wszystkim ze AmigaOne to Amiga, a może będziesz go bronił że też tego nie wiedział a teksty informujące go że błądzi i "pitoli głupoty" dziwnym trafem przeoczył ?

Pozdrawiam
[#1174] Re: Moja definicja Amigi

@RadoslawF, post #1166

CDTV tez nie da się rozbudować do pełnoprawnego komputera ?

Da się, ale jego uzyteczność będzie raczej dyskusyjna.
[#1175] Re: Moja definicja Amigi

@RadoslawF, post #1173

Ale on może nie wiedzieć, że AmigaOne to nie Amiga. Powiedzieliśmy mu, a on jest w szoku. Szok
I teraz mu się włączyło kompulsywne, acz nieświadome konfabulowanie.
[#1176] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1177] Re: Moja definicja Amigi

@wali7, post #1175

Chcecie znów to przerabiać ?Bo zapomnieliście dodać (wali i radzio), że to WASZYM zdaniem, AmigaOne to nie Amiga.
Moim zdaniem AmigaOne jest Amigą, dla Was nie jest. No i ok.
Dziwię się, że uprawiacie taką krucjatę. Płaci Wam ktoś za to ? Mój punkt widzenia wynika ze obserwacji i wieloletniego przyglądania się historii Amigi po upadku Commodore. Wyciągnąłem takie, a nie inne wnioski i nikomu nic do tego.
[#1178] Re: Moja definicja Amigi

@odo, post #1177

Dobrze odo. Tak, tak. Spokojnie.
[#1179] Re: Moja definicja Amigi

@odo, post #1177

My uprawiamy krucjatę ? A jak się nazywa twoje prowokowanie mnie w innych wątkach ? A jak się nazywa pisanie ewidentnych bzdur ? Bo przedstawianiem swojego punktu widzenia tego bym nie nazwał. I napisz wreszcie gdzie Amiga 1000 ma ukrytego tego Boing Balla ? znawco Amig.

Pozdrawiam
[#1180] Re: Moja definicja Amigi

@RadoslawF, post #1179

Tak Wy uprawiacie bzdurną krucjatę, jakbyście sobie celowo postawili za punkt "honoru" uświadamianie świata w kwestii tego co jest Amigą, a co nie. Nie macie lepszych zajęć ? Osiągacie jakąś pokręconą satysfakcję z tego tytułu ?
Kilka razy już wyjaśniłem, że przedstawiłem swoją własną opinię, a Ty z uporem maniaka, przekręcasz znaczenie mojego wyjaśnienia.
Uważam, że AmigaOne jest Amigą, koniec kropka.
Co do boinga w A1000 to również wyjaśniłem co miałem na myśli. Chodziło mi o demo technologiczne, które zostało po raz pierwszy uruchomione na A1000.
Jeszcze coś ?
[#1181] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1182] Re: Moja definicja Amigi

@odo, post #1180

Uważać każdemu wolno, kłamać i pisać brednie na forum jak widać również, ale dlaczego uważasz że twoich kłamstw, pomyłek lub nieprawdziwych informacji nie wolno prostować to chętnie się dowiem ?
Uważasz że masz jakiś immunitet ?

Pozdrawiam
[#1183] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1184] Re: Moja definicja Amigi

@RadoslawF, post #1182

Ty tak serio ? Naprawdę uważasz się za orędownika jedynej i słusznej (własnej) prawdy posiadającego na nią monopol ?
Wyluzuj Przyjacielu, Bracie, Amigowcu i bądź pozdrowiony.
[#1185] Re: Moja definicja Amigi

@odo, post #1184

Uważam się za człowieka który poprawia twoje kłamstwa i pomyłki. Uważasz że potrzebuje do tego monopolu ? ja nie, ty, bardziej że nie na jeden prostuje twoje wypowiedzi. I skoro byłeś łaskaw z braku argumentów mnie zwyzywać i drażnić zdrabnianiem mojego imienia nie nazywaj mnie przyjacielem ani bratem nie jestem nim i nie będę.

Pozdrawiam
[#1186] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1187] Re: Moja definicja Amigi

@RadoslawF, post #1185

Widzę, że masz krótką pamięć. Przeprosiłem wcześniej parę postów w dół. A co do Twojej misji szerzenia prawdy, to powodzenia. Z takim talentem do prostowania świata, tylko marnujesz swój wielki potencjał na tym forum. Działaj dalej Przyjacielu ! Amigowcy to jedna wielka rodzina ! Żyj długo, głoś PRAWDĘ i prosperuj !
[#1188] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1189] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1190] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1191] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1192] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1193] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1194] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1195] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1196] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1197] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1198] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1199] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
[#1200] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Moja definicja Amigi
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem