@Aurel, post #209
@Maffi, post #215
@pgru2, post #1
@pisklak, post #216
Myślę że coś w tym stylu wcale nie jest poza zasięgiem V4.
Może niekoniecznie w FullHD nawet ale w 640x480 to powinno naprawdę śmigać. Wystarczy spojrzeć na demko 194x Deluxe na Vampie które chodzi chyba w 960x540x32 o ile się nie mylę..
@mmarcin2741, post #223
@Aurel, post #224
Atarowcy to potrafią, kompozytor z zespołu Kombi wciąż używa Atari ST, na Atari składane są gazety
- biadolą czemu nie ma nowych gier na amigę,
- zastanawiają się ile musi się sprzedać egzemplarzy gry na Amigę aby pojawiający się nowe gry na amidze
- emocjonują się klonem sokobana robionym przez 4 lata,
- konfigurują whdload by uruchomić gry,
- zadają pytania jak uruchomić grę,
- kupują amigę vampire za 2000 zł by uruchomić gry,
Zapytani o wykorzystanie Amigi do innych celów niż gry robią wieeeeelkie oczy i zadają pytania: ale jak to? Po co? My tak nie umiemy! Przecież mamy pecety z windowsem!
@Aurel, post #224
@recedent, post #228

Z Linuksem, Windows dla mnie za trudny.
Byłem sceptycznie nastawiony, dowiedziawszy się, że to ma Androjda (właściwie ColorOS), bo wiadomo, że gdzie linugzy, tam niewygoda. No ale produkt dość nowy, więc dałem mu kredyt zaufania. Po upływie paru dni z tego kredytu nie zostało nic. Telefon muli jak cholera, przełączenie w tryb samolotowy trwa z 5 sekund, przewijanie ekranu to pomyłka, a przeglądarka (Edge, bo Chrome już na starcie mnie wk*^wił, a szczęśliwie tutaj przynajmniej miałem wybór) potrafi zwyczajnie się zawiesić z niewiadomych powodów na czas nieokreślony. Tak że po łykendowych wakacjach z ulgą wróciłem do swojego ajfona, utrzymywanego przy życiu stale podłączoną ładowarką, a utwierdzony w swych przekonaniach linugza zalewam kolejnym wiadrem betonu. @mmarcin2741, post #223
@mmarcin2741, post #235
Świat nie kręci się wokół ciebie. Właściciel
tego ST sam napisał potrzebne oprogra-
mowanie.
@Daclaw, post #238