@karolb, post #1851
@karolb, post #1856
Odpisywałem na ostatni post, ale miałem na myśli tych, którzy nagle zwrotu pieniędzy nie chcą, zmienili zdanie, bo jak widać nie o pieniądze chodziło.
@AD99, post #1863
@AD99, post #1863
Nie będę się produkował po raz kolejny... Poczytaj wątek od początku...
Zwrotu pieniędzy od Kefira - pomimo deklaracji kolegi z forum, nie jest to żadna ze stron i w moim odczuciu nie jest to osoba właściwa do zwrotu pieniędzy,
Zakupiłem towar, którego nie otrzymałem, robi to ze mnie ofiarę, czy sprawcę?
Nie za daleko się zapędzasz ferując wyroki o co komu chodziło?
@karolb, post #1867
ktoś chce zapłacić krzyczącym o zwrot pieniędzy, którzy jak się okazuje krzyczeli nie po to aby je odzyskać, ale dla linczu.
@snifferman, post #1868
@wali7, post #1869
Już kilka osób dla których robiłem coś z Amigami, zapytane czy znają PPA (jestem tu blisko 20 lat i promuję portal) oświadczały, że znają, ale tu jest toksyczna atmosfera i trzymają się z daleka. Zaprzeczałem. Już nie będę, bo mają rację.
@snifferman, post #1868
to za chwile rynek retro będzie pełen takich co dużo obiecują, biorą kasę i znikają
Lincz, a sięganie po kroki prawne to w sumie przeciwieństwa.
No i ta propozycja płacenia przez osobę trzecią.
@karolb, post #1871
I rynek będzie pełen takich koderów jak Kefir, którzy (można by powiedzieć że) przełamują bariery sprzętowe Amigi, robią grywalne demo, i znikają.
Na razie nie ma żadnych kroków prawnych, jest lincz.
@wali7, post #1869
@bfgmatik, post #1875
@Rafael/ARMO, post #1835
Jeszcze raz napiszę, jak ktoś chce dostać zwrot kasy za grę Jump to proszę do mnie napisać tu na ppa, podam adres email gdzie należy mi przysłać potwierdzenie/mail zakupu gry Jump. I jeszcze w tym tygodniu taka osoba dostanie zwrot swoich PINIONDZORÓW.
Ostatnim razem jak to ogłosiłem to nikt do mnie nie napisał.
@Don_Adan, post #1884
@Jacques, post #1885
@Jacques, post #1885
@Don_Adan, post #1887