@wali7, post #1775
@wali7, post #1777
@nostrum666, post #1779
@wali7, post #1780
@nostrum666, post #1781
@wali7, post #1782
@wali7, post #1782
Ogólnie uważam, że ciągnięcie tego wątku (co również i ja czynię, niestety) jest bezcelowe, gdyż nie doprowadzi do wydania gry, nic nie przyspieszy i nic nie ułatwi.
jest bezcelowe
nic nie przyspieszy
nic nie ułatwi
@karolb, post #1785
@snifferman, post #1784
@selur, post #1788
grupke znajomych/kolegow, zeby nawiazali z autorem kontakt i jakos zmobilizowali a przynajmniej dowiedzieli sie, w czym jest najwiekszy problem z dokonczeniem tej gry.
Pisałem wyraźnie jakiś czas temu że mam problemy zdrowotne i nie jestem w stanie poświęcić wystarczającej ilości czasu na projekt aby dotrzymać deklarowanego terminu wydania. Jak widać nie wszyscy chcą to przyjąć do wiadomości. Nie mam zamiaru więcej tego komentować ani wchodzić w jakiekolwiek dyskusje.
Jeśli chodzi o termin wydania gry to żadnego w tym momencie nie podaję. Pracuję nad tym i jak będzie to ogłoszę więc proszę nie tracić czasu na pytania.
Właśnie z powodu takiego jadu nie czytałem wątku przez kilka miesięcy i od tego momentu czytać znowu nie zamierzam. Mam wyłączone powiadomienia i nie będę szargać sobie jeszcze bardziej zdrowia czytaniem głupich, złośliwych i obelżywych wypowiedzi na mój temat.
Zamiast robic kolejna zrzutke do wynajmowania paskudnej papugi
@karolb, post #1791
@karolb, post #1793
@selur, post #1788
@wali7, post #1775
@Madman, post #1797