@Phibrizzo,
post #362
No i potem byśmy się nasłuchali jak to gra biednie wygląda przez to że masz 8 kolorów na przód/tył. Nie wszystkim dogodzisz. ;)
Co do wskazu czasu - testerzy nam to też zgłaszali i mieliśmy o tym wewnętrzne dyskusje, ale ostatecznie tak, jest to wizja głównego wizjonera projektu, by gracz działał na czuja, sam sobie w magazynie sprawdził ile czasu zeżre wykopanie kafli i na tym bazował swoje ruchy. Jako że ja byłem w 100% odpowiedzialny za content piaskownicy, i tam głębokość w ogóle nie jest istotna, to pozwoliłem sobie dodać ten wskaz dni. Można ją potraktować jako ośrodek treningowy i sobie wygodnie podpatrywać jak ten czas leci.
@MariooshK - jest to do ugryzienia, może jeszcze w tym paczu który szykujemy, bo co prawda już miałem wczoraj builda z fixami gotowego, ale Softirona coś wcięło i nie opublikował go jeszcze. Może zdążę dodać przed jego powrotem.
Mimo to muszę cholernie uważać na to co teraz zmieniamy, bo w tej chwili wersja flopowa zajmuje 99.7% miejsca dysku a kod lubi puchnąć przez to że kompilator mam ustawiony na unrolling i inlining wszystkiego co popadnie. :d
Ostatnia aktualizacja: 14.04.2025 11:35:23 przez teh_KaiN