[#391] Re: Tony - development nowej

@Jacques, post #390

To by znowu przeszkadzało, że wymaga 1MB fastu jak zwykły Tony i byłby płacz, że gra nie rusza na typowej Amidze 500 ze slow ramem. Już to przerabiałem. To był czas aby stworzyć grę dla Amigi 1000, bo to miała być mini gra.
[#392] Re: Tony - development nowej

@selur, post #388

Za wiki:

The versions of Defender of the Crown, notably for DOS and the NES, resulted in an enormous loss in graphic and audio quality due to those systems' inferior abilities compared to the Amiga. But these versions featured more in-depth strategic elements compared to the unfinished original version. The Apple IIGS, Atari ST, and Commodore 64 versions were done with better success, the IIGS, Macintosh, and ST versions' graphics coming quite close to the Amiga version.
1
[#393] Re: Tony - development nowej

@tukinem, post #391

Ale to by przeszkadzało innym, a nie Tobie
[#394] Re: Tony - development nowej

@Sventevith, post #392

Zgadza się, ale są niemoty, które oceniają najlepszą wersję Defender of The Crown jedynie na podstawie intra.

Ostatnia aktualizacja: 20.10.2024 18:18:15 przez charliefrown
[#395] Re: Tony - development nowej

@Jacques, post #393

Ta wersja również mi nie przeszkadza, a przynajmniej przekroczyłem pewne granice minimalizmu

Kiedy ostatnio wyszła jakaś gierka na 256 kB Chip RAM?
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem