@snajper, post #2972
@snajper, post #2972
I zaczyna to przypominać Space Invaders.
@mmarcin2741, post #2975
No to pierwsza rzecz do poprawy to te skrzynie z symbolami i miejsca przeznaczenia... bo raz, ze wygladaja badziewnie a dwa, ze sa nieczytelne.
@Hexmage960, post #2981
Hmm... według mnie te skrzynie są czytelne.
@AmiClassic, post #2982
@Hex, najlepiej ta gra wyglądała w tym momencie dziejów: link, a jeśli już dorobiłeś trzy rodzaje skrzyń to mogłyby się różnić kolorami
@Hexmage960, post #2986
Musicie przeboleć własne błędne skojarzenia co do tej grafiki.Dlaczego zakładasz, że moje skojarzenia są błędne? Nie dopuszczasz możliwości, że to Ty masz błędne skojarzenia?
W wersji 1.6 były 3 scenerie z różnymi skrzyniamiNieistotne ile było scenerii. Na tych screenshot'ach ta gra wyglądała najlepiej, teraz wygląda tak jak napisał Selur.
Prosiłbym o bardziej merytoryczne odpowiedzi. Proszę o to zresztą od dawna, bez skutku...Może dlatego, że nie kompletnie docierają do adresata?
Moderacja milczy w tej sprawie.Rzuciłem Kiedyś pomysł, aby moderacja zablokowała ten wątek do czasu nadesłania przez Ciebie finalnej wersji gry. Wtedy niektórzy się bardzo wzburzyli, a ja nadal żałuję że tak się nie stało.
@AmiClassic, post #2988
Chlew? Ehhhh...
Merytorycznie? Ehhhhh...
Dlaczego zakładasz, że moje skojarzenia są błędne? Nie dopuszczasz możliwości, że to Ty masz błędne skojarzenia?
@Hexmage960, post #2986
@mastaszek, post #2990
@Hexmage960, post #2991
@AmiClassic, post #2992
Zmieniałeś ze 30 razy.
I co to miałoby niby zmienić w postrzeganiu tej grafiki?
@Hexmage960, post #2994
@mastaszek, post #2995