@Hexmage960, post #990
@recedent, post #993
Trzeba by całą grafikę w grze przerabiać na ultrarealistyczną teraz.
I ciesz się, że Robert nie zaczął tego robić, tylko narysował na nowo po swojemu - z dziurami po kulach w logo.
@selur, post #995
@Hexmage960, post #986
I dlatego moja firma software'owa nazywa się Gear works.
@recedent, post #1000
@mschulz, post #999
Plansza tytułowa nie jest teraz elementem niezbędnym. Prawdę powiedziawszy na chwile obecna wystarczyłby czarny ekran z napisem „Magazyn”, choćby nawet to był zwykły topaz.
PS. Przestań rysować i dokończ pisanie kodu. W którymś poście wcześniej napisałeś, że nie cierpisz przerywania pracy nad czymś i brania się za nowe rzeczy a właśnie to sam świadomie lub nieświadomie robisz, rzuciłeś kod na bok i zacząłeś znowu rysować.
Kod, dokończ kod. Niech gra nie będzie edytorem tylko prawdziwą grą, ok? A jak już będzie, to wtedy rysuj choćby i przez miesiąc.
PS. Zacząłeś już korzystać z GIT-a albo czegokolwiek co mogliby ochronić twój kod przed tobą samym?
Masz swoją własna firmę software’owa? Czy może po prostu „firmę”?
@Hexmage960, post #1006
Bardzo podoba mi się praca Selura, ale troszkę nie pasuje tematycznie do Magazynu ze względu na dużą realistyczność. Moje grafiki są bardziej kreskówkowe.
@xylaz, post #1007
ale nie jestem zaskoczony, że obrazek nie jest brany pod uwagę, bo wiedziałem że tak będzie
W boulderdashu ekran tytułowy zupełnie nie przypominał stylu, ani bohatera gry. Nikomu to nie przeszkadzało.
@xylaz, post #1007
@Hexmage960, post #1013